Mitt eget paradis!

Efter att ha spenderat en vecka på Teneriffa kan jag konstatera att det är underbart att få åka iväg till solen! Speciellt som vinter fortfarande bitter i kinderna och kylan verkar vägra att ge med sig...

MEN mitt paradis finns ändå här hemma!
Här finns nästan allt jag vill ha, min familj, mina vänner, min hund och mitt jobb!

Ibland undrar jag om jag verkligen behöver någon i mitt liv, alltså en flickvän. Jag har så underbara vänner och den kärleken som de ger mig är helt enkelt makalös. Det finns alltid någon där, någon som vill lyssna, umgås, mysa eller bara vara.
Men visst, jag saknar det där lilla extra. Den där känslan av att få vara den person som någon behöver lite extra mycket, att få komma hem till någon som undrar hur dagen har varit, hur man mår och som finns där i stort sett all the time.

Men skulle jag få välja mellan att aldrig träffa någon eller att aldrig få vara med mina vänner igen är valet inte svårt! Mina vänner är viktigast, de som inte sviker, de som verkligen bryr sig.
Jag hoppas att mina vänner verkligen vet hur mycket de betyder för mig och jag hoppas att jag verkligen visar det.
Att de vet att när som helst så får de komma till mig, spelar ingen roll om de är ledsna, glada, arga eller bara behöver någonstans att komma undan från allt. Det är alltid öppet hos mig, är jag bara hemma så är det bara att komma in!

Så ett paradis behöver inte vara ett ställe i solen... Utan bara en känsla av lycka!
Och det mina vänner, det är mitt paradis!



RSS 2.0