Varför är det så smärtsamt???

När man har en vän som är och har varit stark hela sitt liv, har stått emot skit, gått igenom helvetet och kommit ut helskinnad. Varför ska man då behöva stå och se henne kasta bort sitt liv på en fullblodsidiot som behandlar henne som skit?

Jag har alltid sett upp till henne, att hon verkligen vågat vara den hon är. Hon har alltid stått upp för sig själv. Även om det har inneburit tårar och smärta för henne! Men nu viker hon ner sig, säger att allt är hennes fel och inser inte alls att han kväver henne. Det gör så ont i mig, men jag vet inte vad jag ska göra... Han är ju sååååå snäll när han är nykter, mmm right! Kanske det, men om man som han är för förtjust i dricka så är det ju rätt ofta som han inte är snäll. Att alla hennes kompisar är idioter och whitetrash är ju självklart. För hans kompisar är ju väääääldigt bra, för vilka kan vara bättre kompisar än dom lokala A-lagarna?

Näe, fy fan... En dag kommer han att göra henne riktigt illa, hoppas bara att hon överlever... för det kommer han inte att göra den dagen!


Man ska lämna det skepp som sjunker!

RSS 2.0